Testen

De uitstelproef is een kans om te begrijpen wat je zelf moet oplossen. Als je denkt dat je zaken niet goed gaan, heb je misschien een probleem met uitstelgedrag. Uitstel in eenvoudige bewoordingen is het voortdurende uitstel van zaken 'voor later'. We schreven hierover meer in het artikel 'Wat is uitstelgedrag en hoe je het kunt bestrijden'.

Lees Verder

Hier is een van de beste tests voor logica, met behulp waarvan u kunt ontdekken hoe goed uw logisch denken is ontwikkeld en hoe vakkundig u weet hoe u het moet gebruiken. Een kenmerk van deze logische test is dat er geen speciale kennis voor nodig is. De auteur van de test, M. Voinarovsky, gebruikte opzettelijk woorden die in het echte leven niet bestaan ​​om het voorkomen van associaties bij de geteste persoon te voorkomen.

Lees Verder

Als je van testen houdt, dan kun je dit kleine bericht lezen, wat je zeker aan het denken zal zetten. Zeker nadat je het hebt gelezen, zul je de gebeurtenissen in het leven een beetje anders bekijken. Het wordt de test van Beethoven genoemd. De redenen waarom de test zo'n naam en de geschiedenis heeft, worden hieronder beschreven.

Lees Verder

Veel mensen houden van tests. Met hun hulp kun je nieuwe en onverwachte dingen over jezelf en je innerlijke wereld leren. We bieden je een prachtige test. Je moet de meest comfortabele en vertrouwde positie kiezen om te zitten, en we zullen je vertellen wat het betekent vanuit het oogpunt van de psychologie. Meteen moet worden opgemerkt dat we altijd anders zitten.

Lees Verder