Stress woordenboek

Zeker weten niet alle koks hoe het woord "cakes" juist te benadrukken. En dit is niet verrassend, omdat je in de omgangstaal vrij vaak de verkeerde nadruk hoort. De Russische taal schrijft echter ondubbelzinnig voor om de stress in het woord CAPS op de eerste klinker lettergreep "o" te zetten: tortias Het is ook vermeldenswaard dat het zelfstandig naamwoord "cake" in alle vormen van het enkelvoud en meervoud een constante spanning heeft op de wortelklinker "o".

Lees Verder

Het woord "sorrel" wordt nogal vaak verkeerd uitgesproken. En we hebben het alleen over stress. Hoe zet je de stress in het woord SCHAVEL? Het antwoord is simpel en meedogenloos: de nadruk in het woord "zuring" ligt op de tweede lettergreep: zuring Nu moeten we de spanning in het woord zuring onthouden. Maak het eenvoudig genoeg, en wij helpen u, zoals altijd.

Lees Verder

Heel vaak zijn online mensen geïnteresseerd in de vraag waar de nadruk moet liggen in het woord "verwennen". En dit is geen loze vraag, want als je BALAT of grap zegt, toon je je geletterdheid. Voor liefhebbers van de Russische taal is dit in het algemeen een kwestie van principe, waarin fouten gewoon onaanvaardbaar zijn. Dus, in het woord "verwennen" valt de nadruk op de derde lettergreep: verwennen. Om de stress in dit woord te onthouden, lees enkele van zulke coupletten: Kohl dabbler, je kunt problemen niet vermijden.

Lees Verder