Seven Wonders of the World

In de lijst van zeven wereldwonderen, zijn het tweede mirakel op rij de hangende tuinen van Semiramis. Dit echt legendarische gebouw is gemaakt in 605 v.Chr. Echter, al in 562 voor Christus Dit architecturale meesterwerk werd vernietigd door overstromingen. Ondanks de gevestigde verbinding van de hangende tuinen van Babylon met de naam van de Assyrische koningin, Semiramis, die rond 800 leefde.

Lees Verder

De Egyptische piramide van Cheops (Khufu) is de eerste van de zeven wonderen van de wereld en is de enige die tot op de dag van vandaag bewaard is gebleven. Er zijn veel feiten over deze unieke structuur geschreven en je kunt ze allemaal in Wikipedia lezen. We willen de algemene concepten van de piramide en interessante feiten erover identificeren.

Lees Verder

De Olympische Spelen, waar de Grieken zoveel aandacht aan schonken, werden in de regel gehouden ter ere van de heidense god Zeus. De tempel van dit mythische personage bestond echter niet! Alleen in 466-465 werd een uniek gebouw gebouwd in Olympia, waar in de loop van de tijd een grandioos beeld van Zeus verscheen. Interessante feiten over het vierde wereldwonder De bouwer van dit meesterwerk is de beroemde Atheense architect en beeldhouwer genaamd Phidias.

Lees Verder

De Tempel van Artemis van Efeze is het derde wereldwonder. Misschien zullen sommigen niet meteen beseffen wat verrassend was in deze structuur. Maar we zullen enkele interessante feiten presenteren die u in staat zullen stellen om een ​​objectieve beoordeling te geven van een van de zeven wereldwonderen. Trouwens, de naam verbergt de oorsprong van de beroemde tempel - dit is de oude Griekse stad Efeze.

Lees Verder

Het zesde wereldwonder is de vuurtoren van Alexandrië (ook bekend als de Faeröerse vuurtoren). Het werd gebouwd in de 3e eeuw voor Christus aan de Middellandse Zee. In Egypte, op het kleine eiland Faros, in de buurt van Alexandrië, was er een baai van groot belang voor koopvaardijschepen. Het is om deze reden dat de behoefte is ontstaan ​​om een ​​Faeröer vuurtoren te bouwen.

Lees Verder

Het vijfde wereldwonder is het mausoleum in Halicarnassus. Als je dit historische gebied wilt bezoeken, ga dan naar het Turkse vakantieoord Bodrum. Daar ontdekten wetenschappers de ruïnes van het wonder van het licht van het Mausoleum van Halicarnassus. Een oude structuur genoemd naar de heerser van Caria - Mavsola is genoemd, omdat het zijn grafsteen was.

Lees Verder

In Griekenland, aan de oevers van de Egeïsche Zee, ligt het oude eiland Rhodos. Het was daar, in 280 voor Christus, dat het zesde wereldwonder werd opgericht - de Kolossus van Rhodos. Het begon allemaal met het feit dat Demetrius I na de ineenstorting van het rijk van Alexander de Grote, Rhodes aanviel. Hij had ongeveer veertigduizend krijgers. Met betrekking tot de havenstad, hield hij meer dan een jaar lang beleg.

Lees Verder