Grappige verhalen

Leo Tolstoj - de grote Russische schrijver van wereldbelang. Zijn persoonlijkheid, net als het leven van een opmerkelijke persoon, is omgeven door talloze mythes en legendes. Een van deze verhalen, zullen we u nu vertellen. *** Het is authentiek bekend dat graaf Tolstoj, die van nature een edelman was, probeerde te leven als een eenvoudige boer.

Lees Verder

Dit is een behoorlijk oud verhaal. Het is echter meer dan alleen een grap. Met andere woorden, elke vrouw kan moraliteit ontlenen aan dit grappige verhaal. In Engeland is er een beroemd gezegde: elke grote man verbergt een al even grote vrouw. En dit is geen spraakfiguur.

Lees Verder

Lees deze regels gewoon voor aan je geliefde. Goed humeur die je zeker zeker zult zijn! *** Met een uitgeput en grijs gezicht, Op een wit verfrommeld laken, Als een slachtoffer van rabiate cholera, Liggend met zijn knieën tegen de muur. Lang gekreun, zoals bij de bevalling, een thermometer in zijn handen schuddend, al het verdriet van het joodse volk, verhard in ingesnoerde leerlingen.

Lees Verder

We schreven al over waarom worst wordt gesneden in een hoek. Het artikel ging in op de drie hoofdoorzaken van dit mysterieuze fenomeen. Als u echter van verschillende interessante feiten houdt, lijkt de alternatieve versie misschien geloofwaardiger voor u. Zeg van tevoren dat een Oostenrijkse slager, een muis, olifanten en mammoeten hierbij betrokken zijn.

Lees Verder

Hoe ziet het moderne hoger onderwijs eruit? Zijn leraren zeker van diegenen die afstuderen na 5 jaar van wederzijdse foltering? Het grappige verhaal dat we voor je hebben voorbereid, is een typisch voorbeeld dat je zal amuseren en doen nadenken. Een groep uitstekende professoren en ingenieurs werd uitgenodigd om een ​​vliegtuig te besturen.

Lees Verder

Het verhaal dat we je willen vertellen, is opmerkelijk vanwege de geweldige humor. Maar als het echt was - is onbekend. Volgens sommigen is dit een heel reëel geval. Een klein Fins meisje genaamd Helga Hiltunen besloot om voor Kerstmis een brief aan God te schrijven. Hij was een kind uit een arm gezin, dus vroeg ze God om haar 100 punten te geven.

Lees Verder