Grappige foto's

Humor op foto's is een geweldige kans om jezelf op te vrolijken in slechts een paar minuten. Voor deze doeleinden hebben we de rubriek 'Grappige afbeeldingen' gemaakt. U kunt de link volgen en andere berichten over dit onderwerp bekijken. Vooral raden we aan om 28 grappige foto's met de game te bekijken.

Lees Verder

Grappige advertenties op Avito zijn heel gewoon. Dit is niet verrassend, omdat miljoenen mensen deze service van privéadvertenties gebruiken. Als je humor in het algemeen en grappige foto's in het bijzonder leuk vindt, dan zijn grappige advertenties op Avito precies wat je nodig hebt om je humeur te garanderen.

Lees Verder

De meeste mensen denken dat wetenschappers oninteressant zijn, met alleen cijfers, formules en berekeningen in hun hoofd. Sterker nog, wetenschappers houden erg van grapjes, en de onderstaande grappige plaatjes zijn daar zeker van. Natuurlijk, om de diepte van humor te begrijpen, moet je op zijn minst iets weten van het schoolcurriculum.

Lees Verder

Katten - de eeuwige metgezellen van de mens. Er zijn nog steeds geschillen tussen professionals over wie de katten zijn: loyale huisdieren of de trotse en onafhankelijke samenwoners van Homo sapiens? Misschien kunnen interessante feiten over katten u helpen deze vraag te beantwoorden. Besteed ook aandacht aan de grappige video over katten, evenals aan het ongebruikelijke geval over hoe een kat het leven van een ziek kind heeft gered.

Lees Verder

Als je van grappige foto's en motiverende afbeeldingen houdt, dan is deze post iets voor jou. Vandaag leert u wat echte professionaliteit is en waarom het op alle gebieden zo wordt gewaardeerd. Aan de ene kant zie je alleen maar humoristische boventonen in deze afbeeldingen en aan de andere kant belangrijke nuances waar je nog niet eerder over hebt nagedacht.

Lees Verder

Als je van een goed humeur houdt, zal onze selectie van grappige foto's je zeker bevallen. Over het algemeen veroorzaken alle grappige foto's een snelle reactie, in tegenstelling tot grappen die je eerst moet lezen. Maar die grappige foto's die we u nu aanbieden, zijn niet zo eenvoudig als ze lijken.

Lees Verder

Wat is een optische illusie? Dit is wanneer je naar het onderwerp kijkt, en het lijkt jou niet wat het werkelijk is. Echter, met een langer en meer oplettend onderzoek valt alles op zijn plaats. Het is echt soms heel grappig. In de voorgestelde verzameling grappige foto's ziet u 30 ontmoedigende foto's die uw zelfvertrouwen kunnen ondermijnen.

Lees Verder

Voor je 30 foto's met een optische illusie. Na het bekijken ervan, zult u veel plezier beleven, omdat de meesten van hen belachelijke associaties oproepen. Oman bekijk op de foto verschilt van de klassieke optische illusies doordat ze allemaal uit het leven zijn gehaald. Er zijn geen grappige foto's of grafieken, alleen echte foto's.

Lees Verder

Humoristische foto's met opschriften houden van alles. Maar slimme kaarten - niet echt. Immers, intellectuele humor vereist een zekere concentratie en aandacht. De echte kenners van dergelijke humor kennen echter het plezier dat hij met zich meebrengt. Er zijn dus 27 intellectuele postkaarten voor je die de lezer zeker zullen opvrolijken.

Lees Verder

Hier is nog een verzameling van 18 grappige foto's met inscripties. In het algemeen moet worden opgemerkt dat dit soort humor recentelijk een bijzonder grote populariteit genoot. By the way, kan elke afbeelding worden verzonden naar de muur in een sociaal netwerk. Om dit te doen, beweegt u gewoon over de gewenste foto en gebruikt u het pop-upmenu.

Lees Verder

Als je van humor houdt en je wilt je humeur nu opfleuren, betekent dit dat je de juiste pagina hebt bereikt. We brengen 22 grappige kaarten onder de aandacht die gegarandeerd zullen opvrolijken. Over het algemeen moet ik zeggen dat het genre van grappige foto's erg populair is in onze tijd. En dit is niet toevallig.

Lees Verder

Prachtige comics uit het leven van een eenvoudige meid behoren tot een charmante kunstenaar uit België. Ze publiceert haar werk onder het pseudoniem Planet Prudence (Planet Prudence). Over het algemeen zijn alle avonturen die ons grappige foto's laten zien bekend bij elk meisje. Maar zelfs als u volledig bekend bent met soortgelijke situaties, zult u niet kunnen lachen en kijken naar getalenteerde illustraties uit het leven van een eenvoudig meisje.

Lees Verder

Hoe maak je je vriend stomp? Er zijn veel kaarten in de selectie van prachtige grappige foto's die je zeker zullen opvrolijken. Maar nu willen we u één beeld aanbieden dat de mysterieuze wereld van een vrouw visueel laat zien. Zoals de dichter Igor Guberman, beroemd in onze tijd, zei: Ik hou van de lente van vrouwen en dans van vrouwengedachten, omdat we slim zijn met boeken, en vrouwen hebben gelijk uit de natuur.

Lees Verder

Grappige coupletten zijn een unieke combinatie van subtiele humor, poëzie en beknoptheid. We hebben de beste, naar onze mening, coupletten met betekenis verzameld. Alle grappige afbeeldingen met coupletten kunnen opnieuw worden gepost op sociale netwerken. Om dit te doen, beweegt u de cursor over de afbeelding en selecteert u de gewenste sociale functie. netwerk. We raden je ook aan om aandacht te besteden aan de beste rijmpjes van poeders - lees veel plezier en verhoog je humeur beslist.

Lees Verder

Je aandacht wordt gevraagd voor een prachtige stripkaart, ondertekend door een kind. In haar kinderlijke spontaniteit wordt verteld dat moeder haar kind veel en bijna onmogelijk leerde. Natuurlijk was de gepresenteerde tekst geen kind, ook al was het geschreven door de hand van een kind. Echter, nauwelijks één persoon, die deze grappige foto heeft gezien en al zijn punten heeft gelezen, herkent zijn eigen moeder niet in deze uitdrukkingen.

Lees Verder

Over de harde mannelijke vriendschap zijn legendes. Wat hier waar is en wat fictie is, is moeilijk te begrijpen. Het is alleen bekend dat de vriendschap van mannen zich onderscheidt door een prachtige kleur. Wij brengen niet alleen grappige foto's onder de aandacht, maar ook echte sms-berichten, die de harde mannelijke ziel laten zien.

Lees Verder

We bieden je een nieuwe selectie grappige foto's met inscripties. In totaal hebben we 20 stuks verzameld. Maar hier moet worden benadrukt dat wat belangrijk voor ons is niet de kwantiteit is, maar de kwaliteit van de humor van elke foto. Als u van een bepaalde kaart houdt, plaatst u de cursor erop en selecteert u in het pop-upmenu een sociaal netwerk.

Lees Verder

Prachtige rhymespoeders betoverden veel fans van humor in het algemeen en versificatie in het bijzonder. Sommige mensen denken dat rijmen een nutteloze passie is, wat kenmerkend is voor adolescenten of voor een uniek genie. De praktijk leert dat er onder intelligente en sterk ontwikkelde jongeren grote belangstelling bestaat voor dit soort creativiteit.

Lees Verder

Wat zijn Rhymes-poeders? Dit zijn prachtige kwatrijnen die een bepaalde afmeting hebben en zich onderscheiden door een schitterende formuleringsnauwkeurigheid. Als je naar de lettergrepen kijkt, hebben de Ricks-poeders dimensies van 9, 8, 9, 2. Natuurlijk verschillen sommige poeders van het vermelde aantal lettergrepen, maar dit is de standaard. Het is interessant dat dit, als ik het zo mag zeggen, leek een trend in de poëzie vrij recent.

Lees Verder