Engels voor beginners

Het onthouden van Engelse woorden is een van de belangrijkste regels bij het leren van een taal. Maar nog beter, in plaats van afzonderlijke woorden onthoud je hele zinnen. Dat is waarom het zo belangrijk is om de idiomatische uitdrukkingen letterlijk te onthouden die spraak versieren en vertrouwen geven. In dit bericht vindt u 50 Engelse zinnen om in het Engels te communiceren.

Lees Verder

Als je Engels studeert, zul je constant idioom tegenkomen. Dit zijn zulke stabiele uitdrukkingen die niet letterlijk vertaald kunnen worden. Het moet gezegd dat de betekenis van deze zinnen in het Engels erg groot is. Wij bieden u Engelse zinnen met vertaling aan. Alle kaarten worden per onderwerp verspreid, wat de perceptie van deze frases aanzienlijk vereenvoudigt.

Lees Verder

Er zijn niet zoveel vragende woorden in het Engels als op het eerste gezicht lijkt. Dus als je net bent begonnen met het leren van Engels, wees dan niet gealarmeerd, maar ga rustig verder met het onderzoeken van de tafel. Vragen in de Engelse taal zijn iets zonder welke het in principe onmogelijk is om een ​​vragende zin juist te construeren.

Lees Verder

We bieden u een volledige lijst met Engelse antoniemen. Als u net bent begonnen met het leren van Engels, moet u deze pagina opslaan in bladwijzers, zodat u deze op elk gewenst moment kunt openen. Het zijn woorden die direct tegenovergestelde lexicale betekenissen hebben, bijvoorbeeld: waarheid is een goede leugen - kwaad om te zeggen is stil Bij het leren van Engels is deze binaire methode om woorden te onthouden erg effectief.

Lees Verder

Antoniemen in het Engels - dit is wat wenselijk is en moet zelfs iedereen kennen die Engels leert. Feit is dat dergelijke collecties het onthouden van Engelse woorden vereenvoudigen en ze structureren tot semantische blokken. In dit geval zijn het Engelse antoniemen. Natuurlijk zijn er hier niet zo veel, maar de meest populaire lijken te zijn verzameld.

Lees Verder

Voor diegenen die nog maar net Engels beginnen te leren, is een van de moeilijkste momenten om Engels te begrijpen. En dit is niet verrassend, omdat er echt veel nuances zijn. Welnu, we hebben besloten om u te helpen met deze uiterst belangrijke taak om alle voorbeelden in het Engels te publiceren.

Lees Verder

Als u Engels helemaal opnieuw leert, hebt u de meest noodzakelijke materialen nodig. Eigenlijk regelen we dit en proberen we alleen dergelijke berichten in deze categorie te publiceren. Voordat u naar de meest noodzakelijke Engelse woorden gaat, raden we u aan om vertrouwd te raken met de Engelse grammatica in één ingenieuze spiekbrief.

Lees Verder

Als u net bent begonnen met het leren van Engels, dan is het onderwerp van de werkwoorden vooral relevant voor u. Mensen die min of meer op de hoogte zijn van de taal, hebben al een duidelijke basis van werkwoorden. Maar beginners lijden in de regel op zoek naar de belangrijkste Engelse woorden. Om het u gemakkelijker te maken, hebben we besloten om 100 Engelse hoofdwoorden te publiceren.

Lees Verder

De eenvoudigste zinnen in het Engels zouden meer of minder geschoolde mensen moeten kennen. Bovendien zijn er niet zo veel en ze zijn allemaal met vertaling. Alle Engelse uitdrukkingen zijn onderverdeeld in thematische blokken, wat hun onthouden vereenvoudigt en perceptie veel handiger maakt. Zonder twijfel zult u enorme voordelen behalen door het voorgestelde ontwerp te leren.

Lees Verder

Deze verzameling van 300 van de meest noodzakelijke Engelse woorden is uitermate belangrijk voor het leren van Engels. Zijn eigenaardigheid ligt in het feit dat alle Engelse woorden zijn verdeeld in 24 semantische groepen. Bovendien is er naast elk woord een dergelijke noodzakelijke en dergelijke duidelijke Russified transcriptie. Dat wil zeggen dat alle bovenstaande woorden kunnen worden geleerd zonder gebruik te maken van een woordenboek en niet te zoeken naar de juiste uitspraak.

Lees Verder

Wanneer een persoon van het begin af aan Engels begint te leren, wil hij begrijpen hoe deze of andere combinaties van letters klinken. En dit is niet zo gemakkelijk voor een beginner, zoals het lijkt voor zijn meer ervaren collega's. Daarom zijn er regels voor lezen in het Engels. We hopen dat deze kleine spiekbrief u zal helpen om de kenmerken van het geluid van de basislettercombinaties te herstellen.

Lees Verder

Denkt u dat het mogelijk is om de grammatica van het Engels in één vindingrijke spiekbrief te plaatsen, of niet? Als u twijfelt, bekijk dan deze post tot het einde. Overigens raden we aan in de tabellen aandacht te besteden aan de basis van de Engelse taal, waarin alle basisregels en patronen van de Engelse taal voor beginners op één plaats worden geplaatst.

Lees Verder

De basis van de Engelse taal is die zonder welke het onmogelijk is om te zeggen dat je Engels spreekt, zelfs op het elementaire niveau. Zinloos memoriseren van Engelse woorden helpt je niet om op het gehoor te verstaan ​​of om op zijn minst enigszins verstaanbaar te zijn. Daarom is het zo belangrijk om de basis van de Engelse taal te hebben. In deze zin is het aangenaam om te beseffen dat deze basisprincipes niet zo moeilijk te begrijpen en te onthouden zijn, zoals het op het eerste gezicht lijkt.

Lees Verder

Als je nog niet zo lang geleden Engels begon te leren en je het intensief studeert, dan zal deze post bij je passen. Hier zijn enkele eenvoudige leestekst voor beginners. We hopen dat u het leuk zult vinden, want het is bedoeld voor diegenen die alleen de eerste stappen in de Engelse taal hebben gezet.

Lees Verder

Zeker, ieder van jullie heeft herhaaldelijk geprobeerd Engels te leren. Tenslotte, maar vandaag is het de taal van internationale communicatie! Door gebrek aan consistentie, luiheid, alledaagse beslommeringen en vele andere redenen kon je je echter niet op dit belangrijke niveau verder ontwikkelen.

Lees Verder

Als je op reis gaat naar het buitenland, kun je bijna niet zonder de Engelse taal. Dit is tenslotte de taal van internationale communicatie, dus in ieder geval moeten de meest voorkomende zinnen bekend zijn. In deze kleine tutorial bieden wij u Engels voor toeristen. Hier worden de meest noodzakelijke Engelse uitdrukkingen verzameld die zeker van pas zullen komen in je gesprek.

Lees Verder

Je weet toch wel wat idioom is. Zo niet, dan raden we aan een kort bericht te lezen over wat een fraseologische eenheid is. Laten we in het kort zeggen dat de uitdrukkingen "totdat de kanker op de berg fluit", "geen hand uitsteken om de handen te zien", "de kat bij de staart trekken" en "de achterdeur slaan" allemaal idiomen zijn van de Russische taal. Als je ze letterlijk in het Engels vertaalt, zal de betekenis volledig verloren gaan.

Lees Verder

Als je Engels vanuit het niets leert, zijn de verschillende tabellen de belangrijkste tool om je kennis te systematiseren en te consolideren. Wetenschappers zeggen dat in een tabelvorm alle informatie gemakkelijker en sneller wordt verteerd. In dit bericht bieden we je de typen Engelse voornaamwoorden.

Lees Verder

Als je in de Engelse seizoenen in de war bent en ze niet correct kunt bellen, dan is deze post iets voor jou. Hieronder ziet u gedetailleerde tabellen met Engels in seizoenen en dubbele transcriptie: Russisch en Engels. Dit formaat helpt je de seizoenen in het Engels eenvoudig en zonder spanning te onthouden.

Lees Verder