Darwin Award

Sommige belachelijke sterfgevallen zijn opvallend in hun cynisme. Hier, bijvoorbeeld, een dergelijk geval. Conrad Middleton, samen met zijn tweelingbroer Brian, konden niet beslissen wie van hen het huis van hun vader zou krijgen na de dood van hun ouders. De jongens waren 26 jaar oud. Vanwege frequente geschillen over het aandeel van de nalatenschap hebben ze ernstige conflicten.

Lees Verder

Voortzetting van het verhaal van absurde sterfgevallen, het is onmogelijk om niet te herinneren aan een interessant feit, dat ondanks zijn stompzinnigheid nog steeds leerzaam is. De auto raakte een man die de weg overstak. Het slachtoffer was echter in leven en had slechts lichte kneuzingen. Hier zou hij moeten vertrekken, ik zal het leuk hebben, maar dat was het niet!

Lees Verder

Voortzetting van het thema van belachelijke sterfgevallen, is het noodzakelijk om te vertellen over het gevaar dat schuilgaat achter de onoplettende eigenaren van de toiletten. In de regio Volgograd, in het dorp van oktober, besloot een bewoner om de beerput schoon te maken. Het is een natuurlijke wens voor de gewone eigenaar van een privéwoning. De man wist echter blijkbaar niet dat er in latrines van deze soort krachtige gisting plaatsvond.

Lees Verder

Een 42-jarige man genaamd Peter Stone vond geen gemeenschappelijke taal met zijn dochtertje gedurende 8 jaar. Boos stuurde hij haar de kamer in en liet het eten niet toe. Het lijkt een gewone familiescène te zijn met ouders en kinderen. Maar het was er niet! Little Samantha Stone was geen eenvoudige meid, maar een zeer wraakzuchtige teef.

Lees Verder

Een Indonesische zangeres genaamd Irma Bül stierf op het podium tijdens de uitvoering op 7 april 2016. Het feit is dat de 29-jarige dame besloot om een ​​show met slangen te regelen. Misschien begreep ze de ernst van dergelijke games niet volledig, of had ze niet-professionele assistenten en consultants, maar het feit blijft.

Lees Verder