Gebruiken en tradities

Elk land heeft zijn eigen tradities en gebruiken. Vandaag zullen we het hebben over een nogal originele gewoonte om lippen uit te rekken. Dit wordt beoefend in de Afrikaanse stam Mursi. Archeologen hebben lang onderzoek gedaan naar het feit dat in Afrika al sinds mensenheugenis labiale schijven worden gebruikt. Verrassend genoeg echter, in Centraal- en Zuid-Amerika, bestonden sommige Indianenstammen precies in die traditie.

Lees Verder

Als je houdt van de gebruiken en tradities van de volkeren van de wereld, verwelkom dan. Maar als u achterdochtig of overdreven ontvankelijk bent, raden wij u ten zeerste af dit artikel niet te lezen en niet te kijken naar de foto's die erin worden gepresenteerd. Dus laten we aan de slag gaan. In Indonesië zijn er ongeveer 300 mensen, het totale aantal is meer dan 255 miljoen mensen.

Lees Verder

Vind je interessante weetjes over landen en steden leuk? Welnu, vandaag schokken we je met een beschrijving en een foto van een verschrikkelijke traditie. Het Koninkrijk Denemarken omvat de Faeröer. Elk jaar is er een roofdier door de moderne standaard-gebeurtenis - het bloedbad van zwarte dolfijnen (grind). Deze traditie kreeg lang geleden vorm, ergens in de 10e eeuw.

Lees Verder