Books

"Rich Dad, Poor Dad" is een boek dat een wereldbestseller is geworden. Het werd gepubliceerd in 1997 en vertaald in meer dan 5 talen van de wereld in 109 landen. Totaal aantal exemplaren van het boek "Rich Dad, Poor Dad" heeft meer dan 32 miljoen verkocht. Een interessant feit is dat dit werk al meer dan zes jaar op de bestsellerlijst van de New York Times staat.

Lees Verder

Lijsten van de beste boeken van beroemde mensen zijn collecties met waardevolle aanbevelingen van mensen die zelf een enorme impact hebben op wereldliteratuur. Hoe waardevoller hun mening. We hebben al een lijst gepubliceerd van de 100 beste boeken aller tijden en volkeren, in de samenstelling waarvan vele uitmuntende mensen hebben deelgenomen.

Lees Verder

De 100 beste boeken aller tijden is een lijst die in 2002 is opgesteld door de Noorse Boekenclub in samenwerking met het Noorse Nobel Instituut. 100 schrijvers uit 54 landen van de wereld namen deel aan het samenstellen van deze lijst. Het doel van het samenstellen van een lijst van de beste boeken was de selectie van de belangrijkste werken van wereldliteratuur uit verschillende landen, culturen en tijden.

Lees Verder

Hoe stop je met piekeren en begin je te leven? In feite interesseert deze vraag veel mensen, ongeacht hun materiële en sociale status. In de moderne wereld is elke persoon op de een of andere manier onderhevig aan stress en gevoelens. Tegelijkertijd leiden dergelijke problemen vaak tot negatieve gevolgen.

Lees Verder

Zeven vaardigheden van zeer effectieve mensen. Krachtige persoonlijke ontwikkelingshulpmiddelen zijn een van de beste boeken over zelfontplooiing. Het beschrijft in detail de zeven vaardigheden van zeer effectieve mensen, en bespreekt ook verschillende kwesties met betrekking tot het volledige leven van elke succesvolle persoon. Net zoals de kwaliteit en integriteit van een gebouw afhangen van de kracht van de fundering, zo is het karakter van elke persoon de basis van een gelukkig en bevredigend leven.

Lees Verder

De beste boeken over psychologie die in dit artikel worden gepresenteerd, werden op basis van verschillende criteria bepaald. We hebben de meest populaire werken over psychologie genoteerd, die goede recensies hebben gekregen, zowel van specialisten als van gewone lezers. En nu kun je jezelf vertrouwd maken met de beste boeken die helpen om het bewustzijn te veranderen, begrijpen wat een persoon is door zijn gezichtsuitdrukkingen en gebaren, evenals de psychologie van invloed en overredingskracht beheersen.

Lees Verder

Lang geleden probeerde een man zijn kennis op veel verschillende manieren vast te leggen. Daartoe hebben de oude mensen foto's op de rotsen achtergelaten en bepaalde gebeurtenissen erop afgebeeld. Later begonnen kleitabletten met spijkerschriftteksten te verschijnen, waarop de Sumeriërs belangrijke informatie vastlegden. Ook werden de schors van de boom, metaalplaten, papyrus en perkament gebruikt als materiaal om te schrijven.

Lees Verder

Boekenliefhebbers zullen zeker geïnteresseerd zijn in welke boeken de duurste ter wereld zijn. Dus besloten we om deze nieuwsgierigheid van de lezers te bevredigen en een selectie te maken van de TOP 10 duurste boeken. Overigens raden we aan om interessante feiten over boeken te lezen. Leer veel nieuwe en interessante informatie. Dus voordat je een lijst met de duurste boeken uit de rubriek 'De meesten van de wereld' ziet.

Lees Verder

Samenvatting van beroemde werken zoals alles. Tenminste, als u zo snel mogelijk kennis wilt maken met de plot, identificeer dan de hoofdpersonen en begrijp hun plaats in het boek. Hier is een unieke selectie van de meest beknopte inhoud van beroemde werken. En hoewel degenen die deze boeken lezen de humor van deze notities kunnen begrijpen, kan iedereen een algemene mening over de inhoud vormen.

Lees Verder

Als je een fervent lezer bent, dan zullen romans met een intrigerende start zeker interessant voor je zijn. Wij bieden boekenliefhebbers om vertrouwd te raken met 10 beroemde romans, waarvan het begin echt intrigerend is en die ongeveinsde interesse in de plot veroorzaakt.

Lees Verder

Helaas degraderen mensen elk jaar geleidelijk in termen van intellectuele ontwikkeling. Dit is zelfs met het blote oog merkbaar, om nog maar te zwijgen van de talrijke studies van wetenschappers die de universele "saaiheid" van de mensheid waarnemen. Boeken zijn tegenwoordig niet in de mode. Bovendien worden we negatief beïnvloed door televisie, moderne muziek, computerspellen, gadgets en tal van andere dingen.

Lees Verder

Hier is een prachtige selectie van 10 interessante boeken die iedereen zou moeten lezen. Deze kop kan echter ertoe leiden dat iemand protesteert: wie zou en waarom zou hij moeten doen? Het is een feit dat een geschoolde persoon verplicht is de belangrijkste gebieden van de werkelijkheid om ons heen te begrijpen, althans een beetje. Anders beweren opgeleid te zijn is gewoon belachelijk.

Lees Verder

Relatiepsychologie is wat bijna elk echtpaar interesseert. Een man en een vrouw zijn zo verschillend dat het soms lijkt alsof ze van verschillende planeten zijn. Tegelijkertijd blijkt bij nader inzien dat er veel overeenkomsten zijn tussen de seksen. Het is de wetenschap van de psychologie die zich bezighoudt met de studie van de verschijnselen, patronen en onderlinge relaties van dat onbekende deel van de persoonlijkheid dat we de ziel noemen.

Lees Verder