Kunst

Benjamin Patersen (1750-1815) is een beroemde Zweedse portretschilder, die het grootste deel van zijn leven in St. Petersburg heeft gewerkt. Hieronder staan ​​foto's van zijn schilderijen die hij heeft gemaakt toen hij in het Russische rijk woonde. En hier zijn alleen landschappen van de stad Peter de Grote. Niet alleen kunstliefhebbers, maar iedereen die van geschiedenis houdt, het zal interessant zijn om te zien hoe St. Petersburg er meer dan 200 jaar geleden uitzag.

Lees Verder

Liefhebbers van geschiedenis zullen geïnteresseerd zijn om te weten hoe de Russen bijna 150 jaar geleden hun helden en sprookjesfiguren portretteren. Hieronder staan ​​kopieën van het album met Russische volksverhalen en epen van 1875. Kunstliefhebbers zullen deze collectie zeker waarderen! We verwijderen opzettelijk niet de hoes of de inhoudsopgave, zodat u deze unieke zeldzame editie realistischer kunt voelen.

Lees Verder

Straatkunst (street art) is straatkunst, wanneer graffiti niet op muren, hekken, gevels en andere grote straatoppervlakken is geschilderd. Dus hieronder zijn 20 redenen waarom straatkunst moet worden gelegaliseerd. Alle straatkunsttekeningen bevatten Russische helden of gewoon beroemde Russen. Dit is een zeer ongewone kunst die niemand onverschillig kan laten.

Lees Verder

Repin's schilderijen onderscheiden zich door een verbazingwekkende combinatie van realiteit en fictie. Eigenlijk is dit de geweldige kracht van kunst. Ilya Repin werkte voornamelijk in drie genres: portret-, historische- en genreschilderkunst. Hieronder ziet u een foto met foto's van alle richtingen. We vertelden over de kenmerken van het leven van de grote Russische kunstenaar in de biografie van Repin.

Lees Verder

Dit zijn de schilderijen van Van Gogh. Ik moet zeggen dat Vincent van Gogh over het algemeen wordt beschouwd als een van de duurste artiesten ter wereld. Dat wil zeggen, niet hijzelf, maar zijn schilderijen. In de biografie van Van Gogh hadden we het over het moeilijke lot van de kunstenaar en zijn tragische ondergang. Hier brengen we u zijn schilderijen onder de aandacht, die de geschiedenis van de wereldkunst zijn binnengedrongen.

Lees Verder

Onlangs is internet steeds beter mogelijk om de vraag te beantwoorden: wat is street art? En dit is niet de ijdele nieuwsgierigheid van liefhebbers van ongebruikelijke woorden, maar een volledig natuurlijke interesse in de werkelijkheid om ons heen. Wat is street art Street art vertaalt van Engelse "Street art" naar "street art". Dit is een hele trend in moderne kunst, ontstaan ​​in de vroege jaren 50 van de vorige eeuw.

Lees Verder

Schilderijen van Leonardo da Vinci zijn nog steeds in trek. Immers, het genie van Leonardo is niet alleen een groot wetenschapper, onderzoeker en denker, maar ook een geweldige schilder. Kunst in het leven van Leonardo da Vinci manifesteerde zich niet alleen in schilderijen, die hij overigens al heel lang schreef. In zijn erfgoed vinden we veel van de meest veelzijdige hobby's, op de een of andere manier verbonden met kunst.

Lees Verder

De meeste inwoners van de post-Sovjet-ruimte zijn immigranten uit de USSR. Velen van ons herinneren ons bevend ons vorig leven in een enorm land dat er niet meer is. De magische kracht van kunst is echter in staat om ons terug te brengen naar het verleden, en datgene wat in de vergetelheid is geraakt te verlevendigen. Foto's van de geweldige kunstenaar Gubarev, die we je nu aanbieden, kunnen de meest intieme snaren van de ziel van een voormalige Sovjetburger raken.

Lees Verder

Weinig mensen weten dat de uitstekende Russische dichter Michail Lermontov een zeer getalenteerde kunstenaar was. We besloten om de tekeningen van Lermontov en zijn schilderijen op een aparte pagina te publiceren, zodat je kunt genieten van het werk van de grote Rus, die zijn kunst aanraakt. Gezien het feit dat kunst niet de belangrijkste creatieve activiteit van Lermontov was, nog meer verrast door de gave van deze dichter.

Lees Verder