Dieren

Interessante feiten over paarden - dit is een geweldige kans om meer te leren over het leven en de gewoonten van deze prachtige dieren. Ze personifiëren kracht, gratie en snelheid, en veroorzaken bewondering, zelfs bij degenen die onverschillig staan ​​tegenover het mooie. Dus, voor je de meest interessante feiten over paarden. 12 interessante feiten over paarden Als wetenschappers geloofd moeten worden, werden paarden voor het eerst ter wereld gedomesticeerd op het grondgebied van het moderne Kazachstan (zie

Lees Verder

Interessante feiten over haaien zijn een geweldige kans om meer te weten te komen over deze grote zeebewoners. Bijna alle soorten haaien zijn roofdieren die zich voeden met vissen, aas en kleine zeezoogdieren. Veel mensen associëren haaien met meedogenloze moordenaars, maar niet alle soorten van deze wezens zijn gevaarlijk voor de mens.

Lees Verder

Interessante feiten over dinosaurussen - dit is een schitterende kans om een ​​duik te nemen in het verleden en meer te weten te komen over het leven van prehistorische wezens. De huidige situatie is bekend over meer dan duizend soorten van deze wezens, die zich in vogels en hagedissen verdelen. In dit artikel hebben we voor u de meest interessante feiten over dinosaurussen voorbereid.

Lees Verder

Interessante feiten over kwallen laten je kennismaken met de vitale activiteit van deze verbazingwekkende wezens. Onder kwallen kunnen worden gevonden als volledig onschuldige en dodelijke wezens. Dus, voor jou de meest interessante feiten over kwallen. 19 interessante feiten over de kwal Jellyfish Jellyfish is 98% water. Japanners willen graag kwallen in hun aquaria.

Lees Verder

Interessante feiten over insecten laten je veel over deze wezens leren. De buitengewone verscheidenheid aan vormen van insecten is hun opvallende kenmerk. Tegenwoordig zijn meer dan 1 miljoen insectensoorten bekend, waardoor ze de meest talrijke dierenklasse zijn. 24 interessante feiten over insecten Elk jaar ontdekken wetenschappers ongeveer 7000 nieuwe soorten insecten.

Lees Verder

Interessante feiten over hazen zullen u vertellen over de gewoonten en levensstijl van deze langharige dieren. Hazen zijn te vinden in de folklore van veel landen, en zijn ook een symbool van lafheid. Deze collectie presenteert de meest interessante feiten over hazen. 16 interessante feiten over hazen Vertegenwoordigers van de haasfamilie zijn verspreid over de hele planeet, met uitzondering van Australië en Antarctica.

Lees Verder

Interessante feiten over ooievaars zullen u vertellen over de levensstijl en gewoonten van deze geweldige vogels. Ooievaars worden vaak gevonden in de folklore van verschillende landen. Het zijn de ooievaars die "de kinderen" in de huizen brengen en een symbool van vroomheid zijn. 19 interessante feiten over ooievaars Jonge ooievaars zijn heel gemakkelijk te temmen. De meeste ooievaars zijn ongevaarlijke wezens, maar onder hen zijn er roofdieren, waaronder de Marabou-ooievaar.

Lees Verder

Interessante feiten over ratten zullen verschillende aspecten van het leven van deze knaagdieren beïnvloeden. Ratten hebben een zeer hoge intelligentie en kunnen overleven in de meest extreme omstandigheden. Maar eerst dingen eerst. Dus, voor je de meest interessante feiten over ratten. 27 interessante feiten over ratten Ten minste 64 soorten behoren tot het geslacht van ratten.

Lees Verder

Interessante feiten over vleermuizen helpen u meer te weten te komen over de levensstijl van deze ongewone wezens. Alle soorten van deze zoogdieren zijn 's nachts actief en hun dieet is extreem divers. Sommige vleermuizen eten liever plantenvoeding, anderen kunnen niet zonder bloed. 19 interessante feiten over vleermuizen Hoe meer wetenschappers vleermuizen bestuderen, hoe meer ze overtuigd zijn van de belangrijke rol die ze spelen in het ecosysteem.

Lees Verder

Interessante feiten over papegaaien vertellen over het leven en de gewoonten van deze intelligente en spraakzame wezens. De papegaaienfamilie omvat ongeveer 330 soorten. Ze verrukken mensen met hun grappige gedrag en felle kleuren. Dus, voordat je de meest interessante feiten over papegaaien bent (trouwens, we raden je aan uit te zoeken waarom een ​​papegaai een papegaai wordt genoemd).

Lees Verder

Interessante feiten over uilen zullen zowel de levensstijl als de anatomische kenmerken van deze roofvogels betreffen. In de meeste gevallen zijn uilen nachtvogels met een hoge intelligentie en uithoudingsvermogen. Hieronder kijken we naar de meest interessante feiten over uilen. 19 interessante feiten over uilen De vlucht van de uil gaat niet gepaard met enig geluid, vanwege de speciale structuur en locatie van de veren.

Lees Verder

Interessante feiten over herten laten je meer te weten komen over de gewoonten en levensstijl van deze snelvoetige dieren. Van oudsher hadden ze een symbolische betekenis en verschenen in de folklore van vele naties. Dus, voor jou de meest interessante feiten over herten. 11 interessante feiten over herten Tot op heden is het bekend over 51 soorten dieren die behoren tot de familie van de herten.

Lees Verder

Interessante feiten over beren zullen vertellen over het leven en de gewoonten van de 'eigenaren van het bos'. De huidige situatie is bekend over 8 soorten van deze dieren, gekenmerkt door ongelooflijke kracht, uithoudingsvermogen, snelheid en hoge intelligentie. Dus, voor jou de meest interessante feiten over beren. 18 interessante feiten over beren Weet je dat ijsberen, met uitzondering van zwangere beren, niet overwinteren?

Lees Verder

Interessante feiten over cavia's zullen je zeker verrassen. Weet u bijvoorbeeld dat ze niets te maken hebben met varkens of zeedieren? Hieronder kijken we naar de meest interessante feiten over cavia's. 24 interessante feiten over cavia's Veel mensen vragen zich af: waarom worden cavia's zo genoemd?

Lees Verder

Interessante feiten over slakken zullen u vertellen over de vitale activiteit van deze weekdieren en hun rol in het ecosysteem. Allereerst is het vermeldenswaard dat veel slakken worden geassocieerd met traagheid. Er zijn echter vele variëteiten van weekdieren, die niet alleen in snelheid, maar ook in grootte van elkaar verschillen. 25 interessante feiten over slakken Door de overeenkomstige spier die het hele lichaam bedekt, kunnen de slakken zich volledig in de schaal trekken.

Lees Verder

Interessante feiten over mieren vertellen u over het leven en het gedrag van deze insecten. Veel mieren worden geassocieerd met hard werken en kracht. Deze unieke wezens hebben hun eigen hiërarchie en wetten die hen helpen te overleven in bijna alle omstandigheden. Trouwens, we raden aan interessante weetjes over de mierenleeuw te lezen.

Lees Verder

Interessante feiten over hamsters zullen u vertellen over het leven en de gewoonten van deze verbazingwekkende knaagdieren. Deze schattige wezens zijn populair in veel landen van de wereld. Het is vermeldenswaard dat er in de natuur ook wilde hamsters zijn, gekenmerkt door een nogal gecompliceerd karakter. 21 interessant feit over hamsters Het woord "hamster" is afkomstig van de oudste Avestaanse taal en betekent letterlijk "een vijand die zich op de grond stort."

Lees Verder

Interessante feiten over pinguïns zullen je verbeelding verbazen. Je zult veel interessante informatie over deze vliegenloze zeevogels leren. Ondanks de schijnbare onhandigheid en traagheid gedragen pinguïns zich op een heel andere manier in het water. Maar eerst dingen eerst. Dus, voor jou de meest interessante feiten over pinguïns.

Lees Verder

Interessante walvisfeiten laten je deze gigantische zoogdieren anders bekijken. Ondanks hun grote omvang zijn de walvissen volledig onschadelijke wezens. Dus hieronder kijken we naar de interessantste feiten over walvissen. 25 interessante feiten over walvissen Blauwe vinvissen zijn de grootste dieren op aarde.

Lees Verder

Waarom hebben we kakkerlakken nodig? Het is duidelijk dat deze vraag ons ooit is gesteld. Bij het zien van deze insecten raken velen letterlijk in paniek. Elke gastvrouw doet er alles aan om van deze "monsters" af te komen. Vervolgens bekijken we niet alleen voor welke kakkerlakken we nodig zijn, maar ook welke negatieve gevolgen hun volledige verdwijning kan veroorzaken.

Lees Verder