Anekdotes

Dit is een baardige, maar erg grappige grap. De eenvoud en tegelijkertijd de arrogantie van zijn held zal je niet onverschillig kunnen laten. Zo warme zomerdag. Bierdeuren gaan wijd open en zeldzame bezoekers verschijnen vermoeid en verdwijnen. Warmte ... Plots stormt een bezwete man met brandende ogen de kamer binnen. Terwijl hij een paar seconden zijn adem inhaalt, vervaagt hij met een gekletter: - Ober, stuur me een glas bier voor het begint

Lees Verder

Grappen over Vovochku genoten altijd veel van de vraag. Dit collectieve karakter heeft zijn eigen karakter, zijn eigen moeilijke lot en unieke kenmerken van gedrag. Dit alles wordt gedetailleerd weergegeven in de anekdotes over Vovochka. We brengen je de leukste grappen over Vovochka onder de aandacht. Hier vindt u zowel oude als nieuwe anekdotes over Vovochka en grappig tot tranen.

Lees Verder

Joodse moeder is geen status of burgerlijke staat. Dit is een heel systeem van overtuigingen, concepten, principes en wetten. Een joodse moeder houdt altijd van haar zoon zoals zij denkt dat juist is. En als je de overtuigingen van de joodse moeder niet kunt delen, dan is subtiele humor van de joodse moeders iets onnavolgbaars.

Lees Verder

Joodse humor is altijd onderscheiden door originaliteit, intellectuele gratie en buitengewone charme. In deze selectie van de grappigste grappen laten we zien wat Joodse humor is. Trouwens, let op Joodse grappen en Odessa-humor. Onlangs publiceerden we ook een prachtige selectie van grappen over joodse moeders.

Lees Verder

Honduras is een kleine staat in Midden-Amerika. In Rusland is het woord "Honduras" beledigend geworden en de vergelijking van elk land met Honduras wordt in gezond verstand gebruikt. Er zijn veel grappen over Honduras, maar we zullen je de meest populaire en, naar onze mening, de grappigste grap over Honduras vertellen.

Lees Verder

Een prachtige korte grap, die des te grappiger lijkt als je je een beeld voorstelt van wat er gaande is. Vliegt een man met een gekke blik in de apotheek. Hij duwt door de rij, komt bij het raam en zegt met een breekbare stem tegen de apotheker: - Geef me een middel tegen hondsdolheid!

Lees Verder

Deze anekdote heeft een zeer lange geschiedenis, toen socialisme en kapitalisme een dodelijke botsing op het grondgebied van Rusland binnengingen. Petka gepakt en in de gevangenis gestopt. Hij zit, ziek, wegkwijnend. Niets te doen besloot om onderzoek te doen. Ik ving een kakkerlak, rukte zijn been af ​​en floot. De kakkerlak liep meteen weg.

Lees Verder

Als je van grappige grappen over Joden houdt, zal deze bebaarde anekdote je kunnen opvrolijken. Ondanks de humor beschrijft deze anekdote zeer nauwkeurig veel mensen. Op de een of andere manier komt er een Jood naar de OVIR en vraagt ​​hem om documenten op te stellen om naar Israël te vertrekken. Een half uur later zegt hij: "Weet je, het is slecht in Israël, ze vechten daar met de Arabieren."

Lees Verder

Als je van grappen in het algemeen en Odessa-humor in het bijzonder houdt, zal deze post je zeker helpen. De lezer heeft misschien een logische vraag: "Waarom zeiden ze dat in Odessa, en zeggen ze het nu niet echt?" Helaas moet worden toegegeven dat Odessa niet meer hetzelfde is. Dit is de waarde van Odessa-uitdrukkingen en geestige zinnen.

Lees Verder

Dit is een vrij oude anekdote, maar de subtiele humor en diepe moraliteit hebben hun relevantie nog steeds niet verloren. Hier is de anekdote "Osadochek over." Er zijn twee Joden. De één vraagt ​​de ander: - Rabinovich, heb je ons gisteren bezocht? - Ja, ja. "Dus nadat je wegging, verloren we twee zilveren lepels."

Lees Verder

Odessa grappen, manier van spreken en de karakteristieke woordenwisseling van Odessa-joden zijn al lang een klassieke humor geworden. In deze post bieden we je aandacht 27 grappige grappen uit Odessa. We hopen dat je ervan geniet. We raden ook aan om aandacht te besteden aan Joodse grappen en de beste grapjes van Odessa. Natuurlijk, de Odessa-humor zal je amuseren en zal je zeker helpen.

Lees Verder

Grappige grappen uit Odessa zijn altijd een smakelijk hapje van humor geweest in elke selectie met anekdotes. Immers, de wereld die dun wordt gevoeld door Odessans lijkt ons in hun breking helemaal niet te zijn zoals we gewend zijn om het waar te nemen. Overigens hebben we eerder Odessa-grappen op onze site gepubliceerd. Deze verzameling bevat echter nieuwe verhalen.

Lees Verder

In afwachting van het nieuwe jaar wil ik er beter op zijn voorbereid. Om dit te doen, hebben we al gesproken over wat te geven voor het nieuwe jaar aan uw dierbaren, en ook een lijst met verschillende nieuwjaars ideeën. Geen vakantie is echter compleet zonder humor. Daarom hebben we voor onze lezers de beste grappen over het nieuwe jaar voorbereid.

Lees Verder

Engelse humor heeft een unieke charme. Je zult het ongetwijfeld met deze stelling eens zijn door deze post tot het einde te lezen. Maar eerst moet worden opgemerkt dat de Britten het enigszins primitief en arrogant vinden, en echte legendes over hun kalmte en kalmte. Dit alles leer je door de onderstaande grappen te lezen.

Lees Verder

Er zijn gevallen waarin iemand die ergens over klagen, zijn eigen zwakheden vertoont. En als je goed kijkt, is het verre van ongewoon. We brengen een zeer grappige anekdote over het onderwerp onder uw aandacht. Eén persoon schreef een klacht bij het stadsbestuur. Dat vond hij niet leuk voor de ramen aan de overkant van de straat, ze repareerden het plaatselijke ziekenhuis.

Lees Verder

Veel anekdotes bevatten niet alleen intellectuele humor, maar leren over het algemeen het leven. Ze lijken op gelijkenissen, die in artistiek opzicht de eigenaardigheden van het leven en de menselijke relaties aantonen. Een van deze grappen over de vaandrig en de appels die we je willen vertellen. Een man staat in de buurt van een militaire eenheid en eet appels.

Lees Verder

Grappen over Joden zijn niet alleen grappige verhalen. Hier kunt u veel leuke ideeën en verstandige levensbeslissingen leren. Het is iedereen welbekend dat de humor en subtiele geest van deze kleurrijke mensen al lang een bron van verschillende fantastische verhalen zijn geweest. Joodse grappen zijn gekozen om de stemming te verlichten en tegelijkertijd om te denken aan dingen die ernstiger zijn dan alleen grappen.

Lees Verder

Een Jood begon kippen te ademen. En niet met sprongen en grenzen. Hij was van streek door een Jood en besloot naar de Rebbe te gaan om naar de synagoge te gaan om advies te vragen. Hij komt en zegt: - Help, rabbi, er sterven kippen. "En je hangt een stuk papier boven het kippenhok, ze zullen stoppen met ademen!" - ontmoet de rebbe. Het duurt een week, de tweede, alle dezelfde kippen sterven.

Lees Verder

Vroeger zeiden mensen dat waar ze minder praten, hun huwelijk sterker is. Hier is een grappig verhaal, de waarheid waarvan niemand kan bevestigen. Daarom kun je het als een grap beschouwen, maar erg leerzaam! Haar moeder opvoedend vertelde haar moeder haar herhaaldelijk: "Nooit ruzie maken met je man." Maar het verwende meisje raakte gewend om alle problemen met hysterie op te lossen.

Lees Verder

We bieden je een prachtige selectie grappige grapjes van Odessa. Wat is hun charme, en waarom bevat bijna elke humoristische sectie een rubriek gerelateerd aan Odessa? In principe is dit een open geheim, omdat we allemaal weten dat grappen met Odessa een subtiliteit van Engelse humor en een onnavolgbaar kenmerk van het Joodse wereldbeeld bevatten.

Lees Verder