Bloeiende woestijn

Veel Amerikanen zijn zich bewust van het feit dat er een uniek Anza-Borrego National Park ligt op de grens van de Verenigde Staten (Californië) en Mexico. Dit park wordt niets anders genoemd Bloeiende woestijn. Dit is een uiterst mysterieuze plek, en nu zul je begrijpen waarom.

De eerste is op een na grootste park van de Verenigde Staten en het heeft een oppervlakte van 2400 vierkante kilometer.

Ten tweede is er één keer per jaar een echt wonder. Negen kalendermaanden in de woestijn van Californië regeren warmte en de volledige afwezigheid van levende wezens. De grond droogt zo hard dat het lijkt alsof er hier nooit vegetatie zal verschijnen.

Maar in februari begint er iets ongelooflijks te gebeuren! In een paar dagen van plotselinge en zware regenval, de omringende natuur, als een feniks die oprijst uit stof en as!

Het hele park verandert niet alleen in een groene vlakte, maar in een echte bloementuin, met de mooiste bloemen. Dit fenomeen is bekend bij alle reisbureaus in de wereld, dus tienduizenden toeristen komen regelmatig naar de bloeiende Anza-Borrego woestijn. Het paradijs bloeit drie maanden en dan, als bij toverslag, droogt alles op, sterft en verspreidt zich door de wind.

Nogmaals, negen lange maanden zullen een levenloze woestijn zijn, die zeker zal eindigen met een nieuwe bloei van prachtige bloemen. En dus van jaar tot jaar. Als iemand het geluk heeft om deze mysterieuze, unieke en bloeiende plaats van de woestijn te bezoeken, zal hij voor altijd het prachtige natuurlijke fenomeen herinneren. Wij bieden om te zien Foto's van Anza-Borrego Park.

Foto's van de Anza-Borrego-woestijn

Bekijk de video: De woestijn zal bloeien als een roos (December 2019).

Loading...