Foto Kabaeva

Foto's van Alina Kabaeva zijn erg populair vandaag. Ze is tenslotte niet alleen een uitstekende gymnast, maar ook een van de meest invloedrijke vrouwen in Rusland, zoals we in de biografie van Kabaeva uitvoerig beschreven hebben.

In deze post bieden we je de beste foto's van Kabaeva. En we hebben geprobeerd een unieke selectie van foto's uit verschillende jaren te maken die de belangrijkste momenten in het leven van Alina Kabaeva hebben vastgelegd.

Dus voordat je Kabaeva fotografeert.

Foto door Alina Kabaeva

In eerste instantie zie je verschillende foto's van Kabaeva, die gratis beschikbaar zijn op het internet.


Alina Kabaeva met haar zus en moeder

Foto echtgenoot Kabaeva

Wat haar man Kabaeva betreft, dit is het gebied van complete hypothesen en aannames. Officieel is Alina Kabaeva nog nooit getrouwd geweest. Tot op heden blijft haar positie hetzelfde, en alleen geruchten over haar mannen en mogelijke echtgenoten.

Met Guy David Museliani

Er is echter informatie dat dit de echtgenoot van Kabaeva is:

Of dit:

Of een andere, meerwaardige foto:

Maar bovenal lijkt het erop dat de man van Kabaeva nog steeds de man is van deze schattige foto:

Foto's van kinderen Kabaeva

Eens begonnen de massamedia het nieuws te verspreiden dat Alina Kabaeva een zoon had. Toen de informatie-aanval afnam, verscheen er nieuwe informatie over het zogenaamd geboren tweede kind Kabaeva.

Er is echter opnieuw geen officieel bevestigde informatie over dit onderwerp. Alina heeft een neef, en alle foto's van denkbeeldige kinderen van Kabaeva zijn alleen nep.

Foto Kabaeva en Poetin

Het thema van een bruiloft in Valaam Kabaeva en Poetin was lange tijd een van de lekkerste hapjes voor liefhebbers van de relaties van andere mensen. Bovendien waren er zelfs enkele foto's, haastig gemonteerd door iemand.

Maar dit bleek uiteindelijk ook niets meer dan geruchten te zijn. Foto's van Kabaeva en Poetin zijn inderdaad beschikbaar, maar ze worden allemaal exclusief gemaakt tijdens zakelijke evenementen.


Persoonlijke foto's van Kabaeva

Met enorme populariteit maakte Alina Kabaeva ooit een reeks persoonlijke foto's voor het internationale mannenblad Maxim.

Foto Kabaeva nu

Nu foto Kabaeva verschillende zakelijke stijl. Ze is tenslotte een plaatsvervanger van de Doema van de Russische Federatie.

Bekijk de video: Vladimir Putin and Kabaeva wedding reception photo (December 2019).

Loading...