Arthur Martirosyan

Arthur Martirosyan - Moskou DJ, acteur en zakenman. Zij is de echtgenoot van de beroemde Russische actrice Valentina Rubtsova.

Arthur Martirosyan met zijn vrouw

Jeugd en adolescentie

Arthur Martirosyan zou in 1967 in Sotsji zijn geboren. Het is niet bekend wie zijn ouders waren en waar de acteur aan het studeren was.

Echter, met nauwkeurigheid kunnen we zeggen dat Arthur niet gerelateerd hoeft te zijn aan de beroemde humorist Garik Martirosyan.

carrière

Het feit dat Arthur een zakenman is, werd bekend uit de pers. Bovendien heeft de media herhaaldelijk gezegd dat hij naar verluidt zou werken als Moskou-DJ.

In 2017 verklaarde de echtgenote van Martirosyan, Valentina Rubtsova, dat haar man nooit was geassocieerd met showbusiness. Ze zei ook dat Martirosyan een diploma in IT heeft, dus zijn bedrijf is gerelateerd aan de computerindustrie.

Arthur Martirosyan in zijn jeugd

Bovendien verduidelijkte Rubtsova dat haar man Arthur Martirosyan niets met muziek te maken heeft, en alle geruchten dat hij als een DJ werkt, zijn nep.

Persoonlijk leven

Arthur Martirosyan ontmoette zijn toekomstige vrouw in 2002. Op dat moment was Rubtsova lid van de popgroep "Girls".

Een interessant feit is dat ze werden geïntroduceerd door Andrey Grigoriev-Apollo uit de groep "Ivanushki-International". De bijeenkomst vond plaats bij de première van een enkele film.

Arthur vond het leuk dat Valentine net gekleed was en niet teveel aandacht op zichzelf probeerde te trekken. Ze kwam rechtstreeks uit de sportschool om de film te bekijken, waardoor ze gekleed was in een normaal trainingspak.

Toen het meisje haar plaats in de bioscoop innam, besloot Martirosyan naast haar te gaan zitten. Het gevolg was dat jongeren over de hele breedte actief met elkaar communiceerden.

Martirosyan en Rubtsova

Na het einde van de film vroeg Arthur Valentina om een ​​telefoonnummer. Toen hij thuiskwam, belde hij haar onmiddellijk op, waardoor ze de halve nacht aan de telefoon praatten.

De tweede keer ontmoette Rubtsova Martirosyan toen ze op tournee kwam in Sotsji. Na het concert praatten ze opnieuw lang en al snel beseften ze dat ze verliefd waren geworden op elkaar. Sindsdien heeft het paar nooit gescheiden.

Arthur Martirosyan en Valentina Rubtsova

Aanvankelijk woonden Valentina Rubtsova en Arthur Martirosyan in een burgerlijk huwelijk. Ze huurden accommodatie en haastten zich niet met de geboorte van kinderen. In die tijd begonnen de biografieën van Martirosyan en zijn lieveling geld te sparen voor een appartement.

In 2009 besloten ze om hun relatie te legaliseren. Twee jaar later baarden Arthur en Valentina een meisje, Sophia. Een interessant feit is dat Rubtsova direct na de geboorte van haar dochter de hele tijd op de set doorbracht.

In dit opzicht moest Arthur Martirosyan voor het kind zorgen. Soms hielpen zijn schoonmoeder en schoonmoeder hem hierbij.

Arthur Martirosyan met zijn gezin

Martirosyan en zijn vrouw proberen hun privéleven niet bekend te maken. Periodiek plaatsen ze familiefoto's op sociale netwerken, zodat fans hun leven kunnen volgen.

In zijn vrije tijd bezoekt Martirosyan, samen met zijn vrouw en dochter, graag verschillende bezienswaardigheden in Sotsji.

In een interview bekende Valentina dat Arthur een zeer uitgebalanceerd en betrouwbaar persoon is. Ze is heel gelukkig om met hem samen te leven en heeft nooit spijt gehad dat ze zijn vrouw is geworden.

Ze gaf ook toe dat haar man perfect kan koken en verrast haar daarom vaak met originele gerechten.

In 2016 bezocht Rubtsova het tv-project 'House 2', waar ze haar familieproblemen met haar deelnemers deelde. Ze zei dat er soms schandalen in haar familie voorkomen.

Daarna dachten de fans van de actrice dat haar huwelijk met Martirosyan een vergissing was.

Maar al snel bekende Valentine dat haar aankomst in "House 2" een goed doordacht scenario was, dat niets te maken heeft met het echte leven. Daarna heeft zij nogmaals veel complimenten aan de echtgenoot uitgesproken.

Arthur Martirosyan vandaag

Martirosyan is nog bezig met de ontwikkeling van zijn bedrijf, evenals met het opvoeden van zijn dochter.

Van tijd tot tijd is hij met zijn gezin te zien op verschillende sociale evenementen. Arthur houdt van zijn vrouw, die zijn leven radicaal heeft veranderd.

Bekijk de video: Arthur Martirosyan. HILTON Bridge (December 2019).

Loading...