Alexey Nesterenko

Alexey Nesterenko - Russische theater- en filmacteur, danser, model. De grootste populariteit bracht hem het schilderij "Taste of Pomegranate", "Gypsy Happiness" en "Princess from the North."

Jeugd en adolescentie

Alexey Gennadyevich Nesterenko werd geboren op 20 februari 1984 in Moskou. Hij groeide op in het gezin van een alleenstaande moeder, die in haar jeugd droomde actrice te worden. Zij was het die haar zoon een liefde voor theatrale kunst bijhield.

Toen Alexey zes jaar oud was, bracht zijn moeder hem naar de dansstudio. De jongen maakte opmerkelijke successen, waardoor hij vaak op verschillende concerten optrad.

Een paar jaar later ging hij naar het Children's Musical Youth Theatre en al snel kreeg hij een baan bij het Moscow Art Theater. Tsjechov.

Na zijn afstuderen aan de middelbare school, Alexei Nesterenko met succes geslaagd voor de examens in het Theatre Institute. Sjtsjoekin. Tegelijkertijd speelde de student op het podium van het theater. Vakhtangov.

Al snel werd Nesterenko tot de dienst geroepen, die hij diende in het Academisch Ensemble voor Lied en Dans van het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Hierdoor kon hij als balletdanser op het toneel verschijnen.

Aan het einde van de dienst begon Alexey te werken in het Roman Viktyuk Theatre. Een interessant feit is dat Viktyuk wilde samenwerken met een getalenteerde kunstenaar.

Voor zijn creatieve biografie speelde Alexey Nesterenko vele rollen, maar een van de meest gedenkwaardige was de rol van een flirterige en verwende vrouw in het toneelstuk "The Maids". Het publiek waardeerde de uitstekende plasticiteit van de acteur.

Bij de productie van "Salome" verscheen Alexey in een niet minder interessant beeld, nadat hij tijdens het proces een soldaat en een getuige had gespeeld. Daarnaast had hij de ervaring om op te treden in het danstheater "A | CH", waar hij het imago van de stierenvechter op zich nam in de choreografische productie van "Carmen".

bioscoop

In 2002 verscheen Alexey Nesterenko voor het eerst in de televisieserie "Leading Roles". Na 3 jaar nam hij deel aan de opnames van de serie "Kazus Kukotsky", waarbij hij het minderjarige karakter van Peter speelde.

In 2007 kreeg Alexey een grotere rol toebedeeld in de thriller "You Can not Turntour Us". In 2011 verscheen hij in de tv-serie "Taste of Pomegranate" in de vorm van Maksoud. Na 2 jaar werd hij uitgenodigd om deel te nemen aan de opnames van de film "Gypsy Happiness", waar hij een van de hoofdrollen speelde.

In 2015 speelde Nesterenko in het romantische drama "The Princess from the North". Daarin reïncarneerde hij als een oosterse prins, die een Moskouse schoonheid Victoria ontmoette. Als gevolg daarvan veranderde de ontmoeting van de twee helden in ware liefde.

Tegelijkertijd verscheen Nesterenko in het drama "Moederland", waarin sterren als Vladimir Mashkov, Sergey Makovetsky en Maria Mironova verschenen.

Persoonlijk leven

Over het persoonlijke leven Nesterenko vrijwel niets is onbekend, omdat hij het niet leuk vindt om dit onderwerp te bespreken. Het is nog steeds moeilijk om te zeggen of hij getrouwd is en of hij kinderen heeft.

Alexey treedt op als expert op verschillende moderne festivals en fora. Bovendien neemt de kunstenaar graag deel aan fotosessies.

Alexey Nesterenko vandaag

Positie tot nu toe, Alexey blijft spelen in het theater en acteren in films. Zijn collega's zeggen dat hij op het podium nooit fakes, maar integendeel, hij probeert het werk altijd voor honderd procent te doen.

In 2018 vond de première van de serie "For the first comer" plaats, waarin Nesterenko de rol van Karim speelde.

Omdat de artiest in topvorm is, zullen fans hem meer dan eens zien in nieuwe films en uitvoeringen.

Bekijk de video: Chernobyl: A Million Casualties (December 2019).

Loading...