Vladimir Abashkin

Vladimir Abashkin is een Russische zakenman en eigenaar van het artistieke productiebedrijf Base-Beauty. Zijn vrouw is de beroemde Russische kunstenaar Ekaterina Guseva.

In dit artikel bespreken we de belangrijkste gebeurtenissen in de biografie van Abashkin.

Vladimir Abashkin en zijn vrouw Ekaterina Guseva

Jeugd en adolescentie

De exacte geboortedatum van Vladimir Abashkin blijft onbekend. Volgens één bron werd hij in 1966 in Moskou geboren. Hij groeide op in een goed opgeleide familie, waardoor ouders hem al vroeg aanmoedigden om boeken te lezen en op school ijverig te studeren.

Nadat hij het certificaat had ontvangen, schreef Vladimir zich in voor de Shchukin School. Hij was echter niet voorbestemd om kunstenaar te worden. Na de ineenstorting van de Sovjet-Unie besloot hij zaken te gaan doen.

bedrijf

Omdat Abashkin een creatief persoon was en van kunst hield, vormde hij het bedrijf "Base-Beauty", dat zich bezig hield met het maken van decors voor theaters en concertzalen.

Al snel werd hij verantwoordelijk voor het ontwerp van de theaterscène "Lenkom".

Parallel hiermee verfraaide Vladimir televisiestudio's en kamers waarin bepaalde evenementen plaatsvonden.

Elke dag bloeide zijn bedrijf op en dus verbeterde zijn financiële situatie.

Veel concertzalen, filmstudio's, theaters en beroemde popsterren wilden samenwerken met het gezelschap van Vladimir Abashkin.

Het bedrijf "Base-Beauty" werkte met kunstenaars zoals Joseph Kobzon, Philip Kirkorov, Sofia Rotaru, Alla Pugacheva en vele anderen.

Persoonlijk leven

Halverwege de jaren negentig was Abashkin betrokken bij het ontwerp van de studio, waarin het Russische Lotto-programma plaatsvond. In dit programma werkte de toen weinig bekende actrice Ekaterina Guseva. Tijdens de eerste ontmoeting beseften de jongeren dat ze verliefd waren geworden op elkaar.

Vladimir Abashkin en Ekaterina Guseva

Al snel nam Vladimir moed en nodigde Catherine uit op een date. Het meisje weigerde de uitnodiging, hoewel ze in werkelijkheid hem echt wilde ontmoeten.

Ze vond het gewoon verkeerd om op een date te gaan met een onbekende persoon. Bovendien hoorde Guseva dat hij getrouwd was.

Abashkin was niet iemand die snel ophield en zich achterwaarts terugtrok. In plaats daarvan begon hij Guseva luxe boeketten met bloemen en veel verschillende geschenken te geven.

Vladimir deed zijn best om zijn lieveling te interesseren. Al snel besefte Katya dat de man serieuze bedoelingen met haar had.

Vladimir Abashkin kon niets anders bedenken dan zijn geliefde. Hij scheidde van zijn vrouw en deed bijna onmiddellijk een aanbod aan Guseva, die het graag eens was. In 1996 vierden ze hun bruiloft.

Vladimir Abashkin met zijn vrouw Catherine, zoon Alexey en dochter Anna

Periodiek verscheen in de pers informatie dat Abashkin herhaaldelijk zijn vrouw had geholpen de hoofdrollen in de film te krijgen. De actrice heeft op haar beurt nooit verborgen dat haar man een grote rol speelde in haar creatieve en persoonlijke leven.

Omdat Catherine een openbaar persoon is, komt informatie over haar 'romans' met verschillende beroemde mannen soms naar voren in kranten en tijdschriften.

Vladimir Abashkin met zijn familie

Niettemin woont ze nog steeds bij Abashkin en vertelt ze constant hoeveel hij van hem houdt. De familie-unie van echtgenoten duurt meer dan 20 jaar, en gedurende deze tijd zijn er nooit schandalen.

In dit huwelijk werden ze geboren als een jongen Alex en een meisje Anna.

Vladimir Abashkin vandaag

Vladimir is nog steeds bezig met een bedrijf dat hem aanzienlijke inkomsten oplevert. Hij geeft er de voorkeur aan om zijn vrije tijd door te brengen met zijn gezin, daarom verschijnt hij zelden op sociale evenementen.

Bovendien houdt Abashkin niet van interviews, laat staan ​​van het onthullen van details van het gezinsleven. Het grootste geluk dat hij voelt door het feit dat naast hem zijn geliefde echtgenoot en kinderen.

Bekijk de video: Vladimir Kopriva - Lenka Stixova, GOC 2010 Stuttgart, IDSF grand slam latin, - chachacha (December 2019).

Loading...