Anna Arefieva

Anna Arefieva - Russische theater- en filmactrice. De grootste populariteit van haar bracht schilderijen als "Het Woord van een Vrouw", "Threads of Love" en "Redder".

Jeugd en adolescentie

Anna Alekseevna Arefieva werd geboren op 24 augustus 1987 in St. Petersburg. Ze werd geboren in een familie van erfelijke kunstenaars.

Haar vader Alexey Arefyev en moeder Elena Lozhkina waren acteurs in theater en cinema. Bovendien waren de grootouders van Anna ook kunstenaars.

Vanaf haar vroege jaren was Arefieva regelmatig aanwezig bij theaterrepetities. Ze vond het leuk om in de grote zaal te zijn en naar voorstellingen te kijken waaraan haar vader en moeder deelnamen. Het is niet verrassend dat Anna van kinds af aan in de voetsporen van haar ouders wilde treden.

In haar vroege jaren was de toekomstige actrice dol op poëzie en onthouden fragmenten uit de toneelstukken. Zelfs toen begon ze zich voor te bereiden op examens aan een of andere theatrale universiteit. Want dit meisje heeft de communicatie met leeftijdgenoten en persoonlijke hobby's opgeofferd.

Na het behalen van haar diploma behaalde Anna de examens aan de St. Petersburg Academy of Theatrical Arts. Na haar afstuderen aan de Academie, begon ze te spelen op het podium van het theater "On Foundry".

Een interessant feit is dat haar moeder vroeger daar vele jaren werkte.

bioscoop

Voor het eerst op het scherm verscheen Anna Arefieva in 2008, met in de hoofdrol het melodrama "Keep me rain." Het volgende jaar verscheen ze in de serie "I love you one".

In 2010 werd Anna goedgekeurd voor de hoofdrol in de meerdelige film "Word to Woman". Het laatste plaatje bracht haar een zekere populariteit, waardoor ze aanbiedingen van verschillende regisseurs begon te ontvangen.

Al snel speelde Arefieva in de beroemde tv-serie "PPS", waarna ze opnieuw de hoofdrol erfde in de aflevering "Fifth Blood Group".

In 2014 speelde Anna een minder belangrijk personage in het biografische drama "Gregory R.", en vertelde over de beroemde waarzegger en genezer Gregory Rasputin.

In hetzelfde jaar speelde Anna Arefieva de hoofdrol in de melodrama 'Threads of Love' en 'Playing with Fire'.

Anna Arefieva in de film "The Threads of Love"

In 2014 nam ze deel aan de verfilming van 8 films, wat de buitengewone efficiëntie en liefde voor haar beroep aantoont.

In 2015 kreeg Arefieva een van de hoofdrollen toegewezen in de serie "Officer Wives". Later speelde ze de hoofdrolspelers in de films "Life is rumored to be one," "Lifeguard" and "Safety."

Persoonlijk leven

Met de toekomstige echtgenote Vitaly Saliy ontmoette Anna elkaar in het theater. Het spel van de jonge acteur sloeg Arefyev. Tussen hen echter ontstonden geen gevoelens.

Jongeren toonden sympathie voor elkaar pas nadat ze de set hadden gekruist.

Vitaly en Anna begonnen regelmatig te communiceren en brachten samen tijd door. Eens nodigde een gast een meisje uit voor een date, die op het dak van een hoog gebouw werd gehouden. Er was een tafel met traktaties en er was een violist die viool speelde.

Wat hij zag sloeg en raakte Arefyev tot in de diepten van zijn ziel. Maar ze voelde nog meer vreugde nadat de geliefde haar een aanbod had gedaan.

Anna Arefieva en Vitaly Salii

Het meisje besloot zonder aarzelen Vitali's vrouw te worden. Als gevolg hiervan hebben de acteurs na een paar maanden hun relatie gelegaliseerd.

In 2017 werd het echtpaar geboren als de langverwachte jongen Daniel. Een jonge moeder geeft toe dat ze heel blij is om bij haar liefhebbende echtgenoot te zijn en haar zoon mee te nemen.

Anna Arefieva vandaag

Anna Arefieva blijft, net als eerder, acteren in de film. In 2017 verscheen ze in 4 series, met hoofd- en bijpersonages.

In 2018 vond de première plaats van de meerdelige criminele drama Insurance Agent, waarin de actrice een van de belangrijkste rollen kreeg.

Fans van Anna Arefieva kunnen er zeker van zijn dat ze hun favoriete actrice in de toekomst meer dan eens zullen zien in populaire tv-projecten.

Bekijk de video: Anna Arefieva solo. Fata Morgana (December 2019).

Loading...