Irina Meladze

Irina Meladze - de voormalige echtgenoot van de beroemde popzanger Valeriy Meladze.

Jeugd en adolescentie

Irina Meladze (Malukhina) werd geboren in een klein stadje in Zelenodolsk, in de regio Dnipropetrovsk in Oekraïne. De exacte datum van haar geboorte is onbekend, behalve dat ze op 12 maart werd geboren.

Haar ouders, Antonina Andreevna en Ivan Petrovich, waren gewone mensen. Ze hadden hun eigen boerderij, zodat het gezin de eindjes aan elkaar kon knopen.

En hoewel het gezin in armoede leefde, konden de vader en moeder Irina op adequate wijze opvoeden en haar een goede opleiding geven. Na haar afstuderen ging ze naar het Nikolaev Shipbuilding Institute met een diploma in scheepsbouw, scheepsreparatie.

Het persoonlijke leven van Irina Meladze

Met de toekomstige echtgenoot Valeriy Meladze ontmoette Irina het instituut. De man hield meteen van een aantrekkelijk meisje, terwijl ze hem geen aandacht schonk. Een interessant feit is dat Valery in die tijd de zanger was van de instituutsgroep "April".

Toen Meladze Irina begon te zoeken, kon hij haar voor een lange tijd niet geliefd maken. Niettemin bleef de student volharden in de richting van zijn doel en kon uiteindelijk het hart van zijn geliefde winnen. Jongeren begonnen elkaar te ontmoeten en besloten in 1989 te trouwen.

Al snel werd Irina Meladze zwanger. Ze had dringend de steun van haar man nodig, maar hij was constant op reis. Als gevolg daarvan besloot het meisje naar haar ouders te gaan om in de buurt van geliefden te bevallen.

In het begin verliep de zwangerschap goed, totdat Irina vroegtijdig geboren werd. Gedurende 10 dagen probeerden de artsen de baby te redden, maar ze slaagden er niet in zijn leven te redden.

Irina heeft heel hard het verlies van een kind ervaren. Ze gaf echter niet de droom op om moeder te worden. Als gevolg daarvan, een jaar later, werd de dochter Inga geboren in de Meladze-familie.

Later vestigden Irina en Valery zich in Moskou. Haar man werd steeds populairder, in verband waarmee hij nog minder thuis leek. In 1999 werd een meisje, Sophia, geboren in de Meladze-familie.

echtscheiding

Hoewel het paar bleef samenleven, is hun gevoel voor elkaar al lang afgekoeld. Valery werd een van de beroemdste en meest gewilde artiesten in Rusland. Hij was vaak in de kring van mooie vrouwen, getuige de foto's in glossy magazines.

Irina bleef geloven dat haar man trouw aan haar bleef. Maar op een dag in 2000 zag ze per ongeluk in de telefoon van haar man een liefdescorrespondentie met een bepaald meisje.

Valery en Irina Meladze

Dit heeft Irina's gevoelens ernstig beledigd, maar ze maakte geen luide schandalen. Zonder er twee keer over na te denken, belde ze een onbekende dame en vroeg haar om het nummer van Meladze te verwijderen.

Toen Valery erachter kwam, begon hij om vergeving van zijn vrouw te vragen. De man zwoer haar dat dit nooit meer zou gebeuren. Irina, die het gezin wilde redden en de kinderen niet wilde verwonden, vergaf haar echtgenoot.

Twee jaar na dit verhaal werd een derde meisje, Arina, geboren.

In 2006 hoorde Irina Meladze op betrouwbare wijze over het verraad van haar echtgenoot. Het gebeurde zo.

Valery moest optreden tijdens een van de concerten. In dit opzicht kwam het gezin om het hoofd van het gezin te ondersteunen. Al snel merkte Irina echter een heel vreemd gedrag van haar man op.

De hele avond benaderde hij nooit, noch haar noch haar dochters. Bij thuiskomst tussen de echtgenoten begon een serieus gesprek. Omdat ze geen kracht meer had om de waarheid te verbergen, bekende Meladze zijn vrouw dat hij een andere familie en een onwettige zoon Konstantin had.

Irina en Valery Meladze met kinderen

Voor het meisje klonk dit nieuws als een donderslag bij heldere hemel.

Na het incident woonden Irina en Valery nog eens 8 jaar, maar hun huwelijk leek meer op een vriendschap dan op een liefdesrelatie. Uiteindelijk verliet de kunstenaar het gezin aan Albina Janabaeva, die hem een ​​erfgenaam gaf.

In 2014 trouwde het paar met een scheiding. Kunstenaar verliet de auto en het onroerend goed van zijn ex-vrouw. In hetzelfde jaar trouwde Meladze met Dzhanabaeva. Later hadden ze een tweede jongen, Luka.

Irina Meladze vandaag

Irina Meladze houdt er niet van om over haar persoonlijke leven te praten, omdat ze het als overbodig beschouwt. Het is bekend dat ze geen accounts heeft in sociale netwerken.

In 2016 nam Irina deel aan het programma "Valery Meladze: Leven voor twee gezinnen", waar ze een geweldig interview gaf. Ze heeft veel details over het gezinsleven met Meladze gedeeld.

De huidige situatie Irina blijft kinderen opvoeden en zich bezighouden met zelfstudie. Ze dient als een uitstekend voorbeeld van het feit dat een sterke vrouw alle beproevingen in het leven kan overleven.

Bekijk de video: "Новые русские сенсации": "Валерий Меладзе. Жизнь на две семьи" (December 2019).

Loading...