Kristen stewart

Kristen stewart - Amerikaanse filmactrice, model en regisseur, die wereldwijd populair werd, met in de hoofdrollen het melodrama "Twilight". In haar creatieve biografie worden vele prestigieuze prijzen uitgereikt.

Films met Stuart hebben wereldwijd ongeveer $ 4,5 miljard opgehaald. In 2012 noemde de gezaghebbende editie van Forbes haar de best betaalde actrice.

Dus, voor jou is een korte biografie van Kristen Stewart - een charmante schoonheid.

Kristen Stewart Biography

Kristen James Stewart werd op 9 april 1990 in Los Angeles geboren. Ze groeide op en groeide op in een gezin dat nauw verwant is aan cinema.

Haar vader, Jon Stewart, werkte als producer en assistent-filmmaker en was ook de regisseur van vele televisieprogramma's op het grootste kanaal van Fox. Moeder Julia Mann werkte als "script supervisor" op televisie.

Kristen heeft een broer Cameron en twee pleegbroers - Taylor en Dan. De laatste twee jongens, de Stuarts, werden geadopteerd na de geboorte van hun kinderen.

Jeugd en adolescentie

Zelfs in de vroege kindertijd begon Kristen artistieke creaties te vertonen. Op een dag merkte een agent haar op tijdens een optreden op school.

Hij vond de game van het kleine meisje zo leuk dat hij haar ouders aanbood om Stewart's vaardigheden te ontwikkelen.

Als gevolg hiervan, toen ze nog maar 8 jaar oud was, nam ze actief deel aan verschillende filmcasting. Daarna begon Kristen Stewart met acteren in films. Voordat ze van school ging, had ze al 10 rollen.

bioscoop

Kristen Stewart verscheen voor het eerst op het grote scherm op 9-jarige leeftijd. Ze kreeg een ondergeschikte rol in de film "Son of Mermaids".

Na 2 jaar werd ze goedgekeurd voor een meer belangrijke rol in het melodrama "Veiligheid van dingen", waar de jonge actrice werd getransformeerd in een dochter van een alleenstaande moeder.

In 2002 schitterde Stewart in de thriller "The Room of Fear", waarna ze veel lovende kritieken ontving van filmcritici en Hollywoodsterren. In 2004 nam ze deel aan de schietpartij van de "Verboden Missie", die een belangrijke rol speelde. Toen volgden nog een paar foto's, waar de actrice haar talent opnieuw kon bewijzen.

In 2008 vond de première van het veelgeprezen melodrama 'Twilight' plaats, waarin Kristen Stewart een sleutelrol speelde.

Na de release van de foto op de jonge actrice viel wereldberoemdheid. Voor de game in het 2de deel van "Twilight" werd ze de winnaar in de nominatie "Beste actrice". Met een filmbudget van $ 37 miljoen bedroegen zijn totale kosten meer dan $ 393.616 miljoen.

Na zo'n triomf begon Kristen Stewart nog meer lucratieve aanbiedingen van bekende regisseurs te ontvangen. In 2010 ontving ze de hoofdrol in het drama "Welcome to Riley." Voor haar kreeg de actrice de prijs "Beste actrice".

In 2012 verscheen Stewart in de films "On the Road" en "Snow White and the Hunter", waar ze nog steeds de hoofdpersonages speelde. Daarna speelde ze in de film "Camp X-Ray", uitstekend als gevangenisbewaker.

Daarna werd Kristen goedgekeurd voor een sleutelrol in het drama "Sils-Maria". De foto ontving zeer hoge cijfers van critici en ontving vele prestigieuze onderscheidingen. Een interessant feit is dat voor de rol van Valentina Stewart de Franse prijs "Cesar" werd toegekend. Dientengevolge, werd zij de eerste Amerikaanse vrouw die met een dergelijke toekenning wordt geëerd.

In 2015 kreeg Kristen de hoofdrollen in de films 'Gelijk' en 'Ultra-Amerikanen'. Hoewel het wordt erkend dat ze na de "Twilight" alleen de hoofdpersonen speelde. In 2016 verscheen de actrice in de komedie 'High Life' en de fantastische thriller 'Persoonlijke koper'.

Persoonlijk leven

Over het privéleven van Kristen zegt Stewart niet minder dan over haar werk. Toen ze pas 14 was, begon ze te daten met acteur Michael Angarano, die 3 jaar ouder was. Deze roman duurde 5 jaar, waarna het paar besloot te vertrekken.

Toen begon Kristen een serieuze relatie met Robert Pattinson, die een belangrijke rol speelde in 'Twilight'.

Kristen Stewart en Robert Pattinson

Er was een complete idylle tussen jonge mensen totdat Pattinson erachter kwam dat haar geliefde nauwe banden heeft met filmregisseur Rupert Sanders.

Zonder er twee keer over na te denken, verkocht de man het huis waarin hij met Stewart ging wonen en besloot hij alle relaties met het meisje te verbreken.

Maar na een paar maanden verzonnen Kristen en Robert. Het paar kondigde hun huwelijk aan en begon zelfs vrienden en familieleden uit te nodigen voor de bruiloft. Maar na een tijdje gingen de acteurs eindelijk uiteen.

In 2013 verschenen geruchten in de pers dat Stewart naar verluidt een affaire had met haar voormalige assistent, Alicia Cargail. Toen journalisten haar vroegen of dit waar was, bevestigde Kristen deze informatie. Zonder enige beperking verklaarde ze dat ze biseksueel was.

In 2015 begonnen de media te praten over de roman Kristen met acteur Taylor Lautner.

Kristen Stewart en Taylor Lautner

Tegelijkertijd was ze vaak te zien in gezelschap van zangeres Lindsay Gannulfsen, de solist van 'PVRIS' en een open lesbienne.

Stewart had ook een relatie met de Franse actrice Soko en zangeres Annie Clark. In de periode van biografie 2016-2018. Hollywood-ster ontmoet met model Stella Maxwell.

Kristen Stewart vandaag

Kristen is nog steeds een van de meest gewilde actrices ter wereld. In 2018 speelde ze een hoofdrol in de thriller "Revenge of Lizzie Borden". Het volgende jaar verscheen ze in 3 films: "Under the Sea", "Against All Enemies" en "Charlie's Angels".

In 2017 nam Stewart deel aan het muziek- en humorprogramma "Saturday Night Live".

In hetzelfde jaar gaf ze toe dat ze na lange ontmoetingen met meisjes opnieuw relaties met mannen wil ontwikkelen. Misschien komen we straks de naam van haar nieuwe geliefde te weten.

In zijn vrije tijd speelt Kristen Stewart soms graag gitaar. Zij is een vertegenwoordiger van de merken "Chanel" en "Balenciaga". Het is bekend dat de actrice niet van hakken houdt en over het algemeen niet geneigd is om te werken.

Toen Kristen in 2017 naar het filmfestival van Cannes ging, verscheen ze daar in een kort T-shirt, dat de officiële dresscode van het festival schond. De situatie werd verder verergerd en haar uitdagende kapsel.

Een interessant feit is dat kort daarvoor de blik van Stuart ook niet voldeed aan de normen van fatsoen. Een keer ging ze naar de rode loper in jeans en sneakers.

Omdat Kristen Stewart een super populaire actrice is, zullen fans haar weer zien in nieuwe tv-projecten.

Bekijk de video: Kristen Stewart Opens Up to Ellen (December 2019).

Loading...